Δέκα λόγοι που πρέπει να επιλέξετε την ALSIPLAST bebe για την προστασία των παιδιών σας.

1. Δεν τρυπάμε την κουπαστή σας. Τα κάγκελά μας τοποθετούνται με ειδικές βάσεις με σφιγκτήρες χωρίς τρυπήματα. Καλό είναι να μην τρυπήσετε την κουπαστή σας για τοποθέτηση κάγκελων, άλλωστε δε θα τα έχετε για πάντα. Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον τεχνίτη της γειτονιά σας για το τι παθαίνει η κουπαστή μετά από λίγα χρόνια και πόσο κοστίζει η αλλαγή της (σύν το βάψιμο). Γι αυτό το λόγο, καλό είναι η τοποθέτηση (εφόσον είναι με τρύπημα κουπαστής) να γίνεται από ειδικευμένα συνεργεία και όχι από μη ειδικευμένα άτομα.

2. Τα παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και γαλβανισμένο χάλυβα. Δηλαδή από τα δύο υλικά τα οποία είναι προορισμένα να προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή στο κάθε μπαλκόνι. Μην ξεχνάτε ότι και τα κάγκελα του μπαλκονιού σας είναι κατασκευασμένα από αυτά τα δύο υλικά.

3. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία πληθώρα χρωμάτων έτσι ώστε και να αποφύγετε πιθανά παράπονα από τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΟΘΟΝΗ ΣΕ ΟΘΟΝΗ.

4. Το μέγιστο ύψος στα παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe είναι 50 εκατοστά διότι το μεγαλύτερο ύψος δημιουργεί υπομόχλιο λόγω της ισχυρής κατασκευής και έτσι τα 50 εκατοστά είναι το προτεινόμενο ύψος από εμάς. Αυτό δε σημαίνει ότι κατόπιν ειδικής παραγγελίας δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιδήποτε ύψος. Ρωτήστε μας.

5. Τα προστατευτικά κάγκελα ALSIPLAST bebe είναι μελετημένα με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε το κάτω μέρος τους να μην εφάπτεται της κουπαστής για λόγους συντήρησης (πιθανό φρεσκάρισμα στο χρώμα) αλλά και για την καθαριότητα που είναι σημαντική για κάθε νοικοκυρά. Το κενό που μένει είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που υπάρχει στα κάθετα του κάγκελου, δηλαδή 9 εκατοστά (απόσταση απόλυτης ασφάλειας).

6. Τα παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe δεν φοβούνται τις προκλήσεις. Αντέχουν σε κρούση λόγω της φύσης του υλικού, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα υλικά (δεν έχετε παρά να ρωτήσετε).

7. Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει ζημιά και χρειαστεί αντικατάσταση κάποιο τμήμα, μπορεί να γίνει από 30 εκατοστά μήκος μέχρι όσο χρειάζεται.

8. Τα προστατευτικά κάγκελα ALSIPLAST bebe έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν από ένα σπίτι σε ένα άλλο, αλλάζοντας τις βάσεις και αφήνοντας την παλιά σας κουπαστή ανέπαφη χωρίς την παραμικρή ζημιά. Αυτό τα καθιστά ιδανική λύση για ενοικιαστές.

9. Αποκτώντας τα παιδικά κάγκελα ALSIPLAST bebe σας δίνουμε και 10 χρόνια γραπτή εγγύηση για το προϊόν που αγοράζετε.

10. Είναι εξ'ολοκλήρου Ελληνική κατασκευή.